Súlyos sérülést szenvedett a MOL Vidi FC támadója, Marko Scepovic. A szerb csatár szerda esti, Ferencváros ellen 2-0-ra megnyert Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján a 7. percben, Anel Hadzic indítása után ütközött a kapujából kifutó Dibusszal, aki a fehérváriak játékosát találta telibe, és ezért Kassai Viktor játékvezető habozás nélkül felmutatta neki a piros lapot.

Dibusz Dénes letaglózta Scepovicot

Emberhátrányban a Ferencvárosi Torna Club a MOL Vidi FC elleni kupameccsen!A kapujából kilépő Dibusz Dénes NFL-mérkőzésbe illő mozdulattal taglózta le Marko Scepovicot. A Vidi-támadó nem teszi zsebre, amit a ferencvárosi kapustól kapott, de Dibusz sem a piros lapot!Élőben a kupanegyeddöntő visszavágója: http://bit.ly/2ViOhht.

Közzétette: M4Sport – 2019. április 3., szerda

A szerb támadó a 28. percig még a pályán maradt, azonban utána le kellett cserélni – helyette Armin Hodzic állt be. A rutinos csatár állapotáról a MOL Vidi FC csapatorvosa, Dr. Kovács Tibor tájékoztatta a klubhonlapot.

Scsepovics sérülése a súlyosabb, annak ellenére, hogy az eset után közvetlenül nem voltak komolyabb tünetei és később sem.

Este aztán a CT-vizsgálat során több törést is diagnosztizáltunk Scsepovics arcán: járomív-törés, valamint többszörös felső állkapocscsont-törés és alsó állkapocscsont-törés. Ennek megfelelően külsérelmi nyomai is vannak az ellene elkövetett szabálytalanságnak, mint például vérömleny és duzzadás.

Játékosunkra további vizsgálatok várnak, melyeket egy specialista fog elvégezni és az sincs kizárva, hogy a napokban meg kell operálni. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy ebben a szezonban már nem fog tudni pályára lépni csatárunk – mondta a molvidi.hu-nak dr. Kovács Tibor csapators, aki hozzátette, Elek Ákos állapota nyugtalanítóbb volt, miután a 34. percben a Ferencváros uruguayi középpályása, Fernando Gorriaran véletlenül fejberúgta.

Közvetlenül a sérülés után Elek Ákos állapota nyugtalanítóbb volt, mint Scsepovicsé, ugyanis középpályásunknál átmeneti látásképtelenség alakult ki a sérült szemén, emiatt pedig egyensúlyzavar is fellépett nála. Abban a pillanatban több komolyabb sérülés lehetősége is fennállt. Egyszóval a sérülések után Elek esete keltett nagyobb aggodalmat az orvosi stábban – tette hozzá.

Haratin is pórul járt

A MOL Vidi és az FTC szerdai kupameccsének (2-0) A szerdai kupameccs legpechesebb sérülését szenvedte el Ihor Haratin, a zöld-fehérek ukrán játékosa, aki a csapattársával, Davide Lanzafaméval ütközött a levegőben és ennek következtében pedig az orra sérült meg elég csúnyán.

Fotó: www.instagram.com/igorkharatin

Vidi-Fradi: Lanzafame saját csapattársa orrát törte be a pályán – videó