A hosszabb ideje sérüléssel bajlódó Davide Lanzafame Torinóban vesz részt orvosi vizsgálatokon, illetve rehabilitáción – szúrta ki az ulloi129.hu szurkolói portál.

A Ferencváros kétszeres NB I-es gólkirály támadója az Instagramra töltött fel egy rövid videót csütörtökön délelőtt, melyből kiderül, hogy a torinói “Galileo 18” sportrehabilitációs központban kezelik a térdét. Az, hogy mennyi időt kell még esetleg kihagynia az olasz csatárnak, egyelőre nem lehet tudni, annyi biztos, hogy a zöldek első két edzőmeccsén léphetett pályára a támadó, legutóbb június 15-én. Mint ismeretes, a fehérorosz Mikalaj Szihnyevics az UEFA eltiltása miatt a párharc egyik meccsén sem játszhat majd, míg a brazil Isael az első találkozót lesz majd kénytelen kihagyni.

Az FTC csütörtökön, a belga Royal Mouscron csapata ellen játssza le utolsó nyári felkészülési mérkőzését a jövő heti, Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtt. Mint arról beszámoltunk, a bolgárok győztes Szuperkupa-döntővel hangoltak a budapesti ütközetre.