Hivatalossá vált, hogy az UEFA-val kötött megállapodás értelmében újra az RTL Magyarország közvetíti 2021. szeptemberétől

az UEFA Európa Liga és az újonnan induló UEFA Európa Konferencia Liga következő három szezonjának mérkőzéseit.

14 estén keresztül minden játéknap mérkőzései élőben lesznek láthatóak a tévéképernyőn, míg a forduló egyes meccsei csak az RTL Magyarország prémium streaming platformján, az RTL Most+ online felületén lesznek megtekinthetők – olvasható a közlemény az rtl.hu-n.

A közleményben kiemelik, hogy az RTL Magyarország sportközvetítői kínálatába a fordulók összefoglalói is bekerülnek, ahol stúdióműsorok keretei között mutatják be – neves szakértőkkel – a 2021/22-es évad mérkőzéseinek legemlékezetesebb pillanatait.

Mint ismert, az EKL csütörtökön kezdődő idényében három magyar csapat, a Puskás Akadémia, a MOL Fehérvár FC és az Újpest is érdekelt, míg az Európa Liga következő szezonjában csak abban az esetben látunk magyar együttest, ha a Ferencváros kiesik a BL-playoffkörben.

Foci Eb: “Isten olasz, a spanyol csodagyerek Iniestánál is jobb”, Bonuccira azt hitték, hogy egy szurkoló – visszhangok, videók