A szombati, Paks ellen a 94. percben büntetőből döntetlent elérő zöld-fehérek hátvédje, Leandro alig tíz perc elteltével jelezte, nem tudja folytatni a játékot, helyette a brazil Pedroso állt be.

Erős, szúró fájdalmat érzett, egyelőre még a vizsgálatok eredményére várunk. Nem vagyok orvos, de általában, ha valaki ilyen szúró érzést érez, akkor az arra utal, hogy valamelyik izomcsoport vagy izomszála elszakadhatott. Sajnos, kénytelen vagyok azt mondani, hogy érzékeny veszteség lenne Leandro esetleges kiválása – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Thomas Doll a csakfoci.hu kérdésére.

Honlapunk megkereste a sérülés miatt lecserélt játékost, aki a következőket mondta.

Nagyon megijedtem, mivel szúrást éreztem a bal lábam combközelítő izmánál. Tapasztalatból mondom, hogyha valaki ilyen szúrást érzékel, akkor szakadás szokott történni – kezdte Leandro a csakfoci.hu-nak. – Korábban volt vádli, – és combsérülésem, valamint kisebb szakadásaim is, de a combközelítőm soha sem sérült meg. A meccs előtt rendesen bemelegítettem, semmi nem utalt arra, hogy pont most fogok megsérülni. Egyelőre még nincs pontos diagnózis, hétfőn vagy kedden lesz az MRI-vizsgálat, és utána majd többet tudunk. Ma már jobban érzem magam, és remélem, hogy nincs nagy baj – zárta a válogatott hátvéd.

LENKÓ PATRIK