Úgy tűnt, nagyjából 4 perc után véget ér Kecskés Ákos újabb bajnokija a lengyel Bruk-Bet Termalica Nieciecza csapatában, miután a magyar U21-es válogatott csapatkapitánya ijesztő fejsérülést szenvedett, amikor összeütközött a levegőben ellenfelével, a Lech Poznan elleni vasárnapi mérkőzésen.

A lengyel klubhoz a nyáron, az olasz Atalanta csapatától, kölcsönben érkezett védőt hosszú ideig ápolták, majd úgy tűnt le is kell cserélni – tartalékja már mezre is vetkőzött, hogy beálljon -, de a bekk maga jelezte, hogy így is folytatni kívánja a mérkőzést, és végül visszatért a pályára, hatalmas kötéssel a fején.

A 33. percben aztán a játékvezető leküldte a légióst újabb ápolásra, és a vérzés csillapítására. Miután nem sikerült játékra alkalmas állapotba hozni a fiatal játékost, végül úgy döntöttek csapatánál, mégis lecserélik, a 37. percben Stefanik váltotta a pályán.

Kecskés lecseréléséig 0-0-ra állt a találkozó, majd az első félidő hajrájában vezetést szerzett a Lech, amely végül 3-1-re győzött idegenben.