A belépőről és Lovrencsics sérüléséről

– Először is – mert ez a legfontosabb és nem az, hogy hogyan alakult a mérkőzés – bocsánatot szeretnék kérni Lovrencsics Gergőtől. Bár én nem éreztem ilyen durvának az esetet, pláne hogy sérülés lesz belőle. Sajnos én is túl vagyok jópár sérülésen, elnézést kérek tőle és a családjától is, remélem, hogy minél előbb meggyógyul.

Szerintem el is találtam a labdát, nem néztem még meg a felvételeket, lehet, hogy kissé túlzott erőbedobással történt mindez. Lehet, hogy furán fog hangzani, de a jövőben is hasonlóképpen mennék bele egy ilyen szituációba.

Sajnálom Gerit és hogy így alakult. Talán ennek is volt köszönhető a parázs hangulat, de egy derbihez – ha nem is a sérülés, de – ez is hozzátartozik, ez ezzel jár – mondta a gólpasszal zárt Kovács István a Vidi-Fradi évzáró rangadó után.

Kovács István durva belépője és az utójáték

Kézzel tapintható a feszültség a MOL Vidi FC és a Ferencvárosi Torna Club rangadóján. Megfelelő ítélet a sárga lap Kovács István belépője után?🤔Egy biztos, Lovrencsics Gergő nem tudta folytatni a játékot. A mérkőzést itt nézheted élőben: http://bit.ly/2S2NmA3

Közzétette: M4Sport – 2018. december 16., vasárnap

A 2-1-re megnyert rangadóról

– Gratulálok a Ferencvárosnak az őszi szerepléséhez, mert neki is köszönhető, hogy ilyen elánnal és attitűddel tudtuk befejezni az idényt. Nem szerettünk volna jobban lemaradni, ez az 5 pont talán még ledolgozható tavasszal, ez is a célunk, a 11 azért nagyon sok lett volna. Úgy is akartunk pályára lépni, hogy a saját stadionunk végre tényleg egy igazi katlan legyen. Már az elején megvolt a magabiztosság a csapat részéről, de aztán kaptunk egy elkerülhető gólt egy olyan szituációból, amire ráadásul készültünk is. Petrjakot nem sikerült felvennünk, klasszis megoldással értékesítette a helyzetét.

A félidőben azt beszéltük, hogy semmifél félelem nem volt a csapatban, éreztük, hogy jobbak vagyunk a pályán és hogy ma nem lehet más az eredmény, mint a győzelem.

A második félidőben több terület volt előttem is, a Ferencváros is a győzelemért játszott, ennek volt köszönhető a második gól előtti szituáció is. Így kell hozzáállnia a Vidinek a mérkőzésekhez, legyen akár az ellenfél a Ferencváros is, fontos, hogy dominálni tudjunk.  (M4 Sport)

OTP Bank Liga, 18. forduló:

MOL Vidi FC – Ferencváros 2-1 (Hodzic 30., M. Scsepovics 67. ill. Petrjak 37.) – a meccs percről percre itt!

Edzői értékelések: Nikolic: “Megérdemeltük, nem látszódott a 35 meccs”, Rebrov: “Ki kell térnem a bíróra, a játékosok félnek a Viditől”