Marko Nikolic (Vidi): A terv az volt, hogy letámadjuk a Ferencvárost, nyomás alá helyezzük és ez működött is, mint ahogy többször is az ősszel.

Gratulálok a játékosoknak, akik a 35. meccsükön vannak túl az idényben – ami például 12-vel több, mint amennyit a Ferencváros játszott -, de ebből nem sok látszott a pályán. Azért az energiáért és játékért, amit a pályán mutattak, csakis elismerés jár a futballistáknak, megérdemelt győzelmet arattunk.

Nagy dolog, amikor ilyen motiváció dolgozik egy csapatban, pláne három nappal egy Chelsea elleni kőkemény csata után. Az pedig, hogy komoly sérülések nélkül lehoztuk mindezt, ilyen hozzáállással és taktikai fegyelmezettséggel – egy fantasztikus év nagyszerű befejezése volt. A csatárok dolga a gólszerzés, így ma elégedett lehettem Hodziccsal és Scepoviccsal is, jó, hogy így fejezték be az őszt. Nem mindig voltak eredményesek az elmúlt hónapokban, de mindig sokat dolgoztak a csapatért. Szerintem sosem jó, ha egy csapat ötpontos hátrányban van, de örülök, hogy faragtunk a hátrányból. Ha jól emlékszem, a Ferencvárosnak a tavasz első felében lesz egy rangadó-sorozata, nekünk pedig nagyon jól kell majd kezdenünk – ahogy kezdtünk egy évvel korábban is -, már csak a bajnokságra és a kupára koncentrálva. 

3 gól és 2 sérülés: A Vidi legyőzte a Fradit az aranyrangadón – videók

Szerhij Rebrov (FTC):Érdekes mérkőzés volt, de ki kell térnem a játékvezetőre is.

Rendben van, hogy ez egy igazi rangadó volt, de azért nem kellene, hogy ez a játékosok egészségére menjen. A bírónak kézben kellene tartania a meccset. Elveszítettünk két játékost is idő előtt, ami nagy problémát jelent. A bíró megoldhatta volna a helyzetet a meccs elején, ha akár piros lapokkal megelőzi a durvaságot, sokkal jobb meccs lehetett volna, ez így nem volt normális helyzet.

Nem tudom, miért, de úgy érzem, a játékosaink kicsit félnek, tartanak a Viditől. A második félidőben már jobban játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki. A téli szünetben sok változásra lesz szükség, annak ellenére is, hogy öt ponttal vezetjük a tabellát. A bajnoki cím a célunk, ezért fogunk küzdeni. A két sérülés és a kényszerű cserék hatással voltak a mai játékunkra, nem terveztünk nyilván ezzel…szerintem a csereként beállt játékosok mindent megtettek, ami tőlük telik. (M4 Sport)

OTP Bank Liga, 18. forduló:

MOL Vidi FC – Ferencváros 2-1 (Hodzic 30., M. Scsepovics 67. ill. Petrjak 37.) – a meccs percről percre itt!