Korábban már beszámoltunk arról, hogy az MTK Budapest balhátvédje, Deutsch Bence a július 29-én, az NB I 2. fordulójában megrendezett Ferencváros elleni Örökrangadón lábközépcsonttörést szenvedett. Ezt követően a 26 éves játékost meg is kellett műteni, akkor az orvosok hathetes kihagyást jósoltak neki. A védőnél elmúlt időszak a rehabilitációról szólt, kedden újabb állomásához érkezett a visszatérése.

Az mtkbudapest.hu beszámolója szerint Bence kedden először edzett együtt a csapattal: a fiatal védő a gyakorlás első részében már beszállhatott a többiekhez, a könnyedebb labdás gyakorlatokban – például a cicázás – ő is részt vehetett.

Deutsch elmondása szerint elmúlt időszakban a konditeremben kellően megerősödött, de természetesen nincs még tökéletes állapotban, hiszen sok különedzésre – főleg futóedzésekre – lesz még szüksége ahhoz, hogy a megfelelő szintre kerüljön erőnlétileg.

Hozzátette, bízik abban, hogy két-három elteltével eljön az ideje annak, hogy visszatérhessen mérkőzésen is, az őszi szezonban még mindenképpen szeretne pályára lépni a bajnokságban is, amennyiben lehetőséget kap a szakmai stábtól.