Mire képes a sportos élet?

Lendületet, lelkességet ad. Mindenkor. Attól még, hogy valaki rendszeresen mozog, nem feltétlenül sportoló. S ez így van jól. Szóval a férfi sneaker cipő azoknak is ideális választás, akik egészen egyszerűen aktívan élik meg a mindennapjaikat. De mindenesetre érdemes tudni, hogy ezt a cipőtípust egykor a betonon teperők sportéletének megkönnyítésére fejlesztették ki. Legyen szó kosarazásról, vagy másról, az nagyon nem mellékes, hogy a lábbeli milyen módon fogja fel a becsapódásokat, rezgéseket. Számtalan sérülés hátterében az az ok állt, hogy a cipő nem biztosított kellően stabil alapot. Magyarul ez egy olyan gyenge pont, ami megfelelő felszereléssel egy az egyben kiküszöbölhető. Erre a gyártók is rádöbbentek, és ráfeküdtek a kérdésre. Most már látható, hogy nem akármilyen eredményességgel.

A CCC hatalmas választékában ez a típus is teret és helyet kap, mégpedig nem kis számban. Aki férfias, egyúttal sportos kisugárzásra vágyik, logikusan a kiegészítőit is odafigyeléssel választja ki. Mert bár nem a cipő teszi az embert, de igenis sokat tehet hozzá a komfortos életérzés megtapasztalásához. Akkor is, ha akad, akinek az aktivitás sétálást jelent, és akkor is, ha más kirándul, biciklizik vagy esetleg fut. Nem az a lényeg, hogy a pulzus az egekben jár-e, hanem az a fontos, hogy a lépések mennyire könnyűek, légiesek.

Hogy miről ismerhető fel az ideális cipő? Arról, hogy viselés közben olyan érzést nyújt, mintha ott sem lenne. Ezért aztán, akinek a próbálás elengedhetetlen, annak a CCC országszerte tárt kapukkal váró üzletei kényelmes megoldásként szolgálhatnak. Így személyesen tapasztalható meg az az élmény, ami a férfi sneaker cipőt vonzóvá, ellenállhatatlanná varázsolja.

Melyek a legférfiasabb színek?

Ez egy becsapós kérdés, ugyanis általános érvényű felelet nemes egyszerűséggel nem létezik rá. Hogy miért? Mert minden az egyéni ízlésvilágtól függ. Van, akinek a piros is karakteres, megint másnak csak a fekete jöhet számításba. A CCC online felületén gyorsan végiggörgethetőek a lehetőségek. A színpompás variációk a paletta számtalan árnyalatát felvonultatják, úgyhogy tényleg nem marad más feladat, mint a kiválasztás.

És hogy miért éri meg ezt a lábakat kényeztető, egyúttal férfias megjelenést borítékoló modellt választani? Mert épp az említett pozitívumok olyan atletikus kisugárzást borítékolnak, aminek a vonzereje óriási. Ráadásul nem ildomos megfeledkezni arról, hogy a komfort, a minden lépés nyomán megtapasztalható stabilitás, és az évek számában is mérhető megbízhatóság összesített értéke gyakorlatilag megfizethetetlen. A modell mégis megfizethető, a beszerzése pillanatok alatt tető alá hozható, és a cipő pikk-pakk felhúzható!