Fradi: Itt a harmadik téli szerzemény – befutott az argentin középpályás is

A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy másfél évre, opciós joggal kölcsönvette az argentin élvonalbeli Lanús középpályását, Gastón Lódicót.
Csakfoci Admin 2020. január 7., kedd 7:07
A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy másfél évre, opciós joggal kölcsönvette az argentin élvonalbeli Lanús középpályását, Gastón Lódicót.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 7., kedd 7:07

Ha van egy kis szerencsénk, akkor január első napjaiban egy dél-amerikai igazolással is meg tudjuk erősíteni a csapatot – fogalmazott a Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke az újévi köszöntőjében, s mostanra megerősítést nyertek azok a korábbi argentin sajtóhírek, miszerint az argentin élvonalbeli Lanús 21 éves középpályása, Gastón Lódico a Fradiban folytatja pályafutását.

A Ferencváros hétfőn késő este a hivatalos honlapján jelentette be a fiatal argentin játékos érkezését, aki a sajtóhíreknek megfelelően másfél évre, opciós joggal kölcsönbe került a zöld-fehérekhez.

Az egyik, a legtehetségesebb fiatal labdarúgókkal foglalkozó honlap így hívta fel rá a figyelmet a tavalyi szezon előtt:

„nagy munkabírású, technikás középpályás jó labdakezeléssel, aki lenyűgöző, 85,8 %-os pontossággal passzolt első szezonjában, és nagyszerűen érkeznek a pontrúgásai is.

Lodico a ferencvárosiak harmadik téli igazolása Szánthó Regő és Vécsei Bálint után.

A Ferencváros a mai napon utazik el benidormi edzőtáborába, hétfőn a játékosok, ahol hat felkészülési mérkőzést fognak játszani a január 25-i tavaszi rajt előtt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Freiburg
Lőw Zsolt
A Bild szerint a Bayern München asszisztensedzőjeként dolgozó Lőw Zsolt is jelölt a Freiburgnál, ahonnan a szezon végén távozik Christian Streich vezetőedző.
Ferencváros
Tokmac Nguen
Svéd sajtóhírek szerint Tokmacot a Djurgarden szemelte ki, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Ferencvárost egyelőre még nem keresték meg ezzel kapcsolatban.
Légiósok
Németh Hunor
Fabrizio Romano számolt be róla, hogy a magyar utánpótlás-válogatott Németh Hunor új, hosszú távú szerződést köt a dán Köbenhavn csapatával. A 16 középpályás 2026 decemberéig érvényes kontraktust ír alá.
Tovább az összes átigazoláshoz