Nemcsakfoci: Michael Schumacher a tudatánál van 6 évvel a balesete után

Nagyszerű híreket közölt egy francia lap a Párizsban kezelt Forma 1-es legenda állapotáról.
Dudás Gábor 2019. szeptember 12., csütörtök 13:12
Nagyszerű híreket közölt egy francia lap a Párizsban kezelt Forma 1-es legenda állapotáról.
Szerző: Dudás Gábor 2019. szeptember 12., csütörtök 13:12

Michael Schumachert nemrég egy párizsi kórházba szállították, ahol kísérleti őssejtkezelést kap. A La Parisien francia napilap információi szerint korábbi ferraris csapatfőnöke, Jean Todt is meglátogatta a Hospital Europeen Georges-Pompidou-ban, 45 percet volt bent nála. A látogatást követően nyilatkozott lapnak a kórház egyik alkalmazottja nyilatkozott a pilóta állapotáról.

A dolgózó azt állítja hogy ő is Schumacher ápolói között van, és elmondása szerint a korábbi hétszeres világbajnok Forma 1-es autóvesenyző tudatánál van a az őssejtkezelésnek köszönhetően.

A német ikont a kórház egyik vezető sebésze kezeli, aki az őssejtkezelések specialistája, és a beszámoló szerint már eddig is komoly áttöréseket ért el karrierje során a területen.

A síbalesete óta eltelt bő öt évben a Schumacher-család semmit nem osztott meg az egykori nagyszerű pilóta állapotáról, és a mostani híreket sem kommentálták.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz