Szörnyű események játszódtak le a szombati, Wydad Casablanca-Horoya AC (5-0) Afrikai Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzésen.

A vendégek 34 éves szenegáli válogatott kapusa, Khadim N’Diaye a 85. percben olyan szerencsétlenül csúszott össze a csapattársával, Boubacar Samassekouval, miután a kapujából kifutva menteni igyekezett, azonnal eltört mindkét lába.

Az ütközést követően a kapus a földön maradt. A felvételen is jól látszódik a játékosok reakciója mindent elmond a történtekről, valamint a játékvezető is elsírta magát, mivel mindannyian nehezen viselték a súlyos sérülés látványát.

A 34 éves kapust azonnal kórházba szállították, ahol megműtötték és a hírek szerint minden rendben zajlott a beavatkozás során.

N’Diaye bánata nem sokáig tartott, hiszen az operációt követően három évvel meghosszabbították a nyáron lejáró szerződését, így a szenegáli kapus 2022-ig marad a guineai Horoya AC alkalmazásában.

Guinean side Horoya AC 🇬🇳 have extended the contract goalkeeper Khadim N'diaye by three years after he suffered a double…

Közzétette: Alfred Jones Sports – 2019. április 15., hétfő