Vasárnap délután a norvég másodosztályban a Jerv vendége az Aalesund lesz. A hazaiak a középmezőnyben foglalnak helyet, pontjaik többségét saját létesítményükben szerezték. Az utolsó két tétmeccsüket elveszítették: előbb a bajnokságban, majd a kupában kaptak ki. Az Aalesund 22 ponttal magabiztosan vezeti a tabellát, idegenben is csak egyszer ikszelt, a többi mérkőzését megnyerte, és a kupában is továbbjutott. A vendégek lendülete kitart, és fontos három ponttal gazdagodnak – ez 1.8 körül fizet az irodáknál.

Este Olaszországban sok fontos meccset vívnak, ezek közül egyik a Roma-Parma – viszont csak a hazaiaknak lesz motivációjuk, ugyanis ha nyernek, még előzhetnek. És persze az sem mindegy, hogy egy viszonylag zaklatott szezont miként zár az Olimpicóban a társulat. A sonkások a múlt héten egy hosszú, pocsék szériát zártak le a Fiorentina legyőzésével, így pedig biztossá is tették bennmaradásukat. Gólokban és hazai sikerben bízunk, de a hendis H is befigyelhet – 1,7-ért.

A firenzeiek alig várják már a bajnokság végét. Minden idők legrosszabb szériáját futják, emberemlékezet óta nem nyertek, és papíron még ki is eshetnek. Persze, a Montella-legénység azért nem ezzel a forgatókönyvvel kalkulál természetesen. Viszont a vendégeknek muszáj lesz pontot, pontokat szerezniük! A Genoa jelenleg a vonal alatt tanyázik, és sorsa már nem a saját kezében van. A piros-kékek szerencséje, hogy a nagy rivális Empoli a dobogóra törő Interhez látogat. Ha jön a papírforma, akkor egy iksz elég lehet Lapaduláéknak a bennmaradáshoz. Ez 2,4-es szorzót ér…

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!