Ismeretes, hogy pár hete a második csapatba száműzték a Legiánál Nagy Dominikot, miután nyíltan jelezte, hogy csak ugródeszkaként tekint a varsói klubra, de emellett a teljesítményével sem volt elégedett a szakmai stáb. Ez azonban nem tartott sokáig, mert mintegy két hete már arról beszéltek a lengyelek, hogy Nagy megérdemel még egy esélyt.

 

“Dominikkal beszéltem, és az alapján úgy döntöttem, visszahozom az első csapat keretéhez. Úgy vélem, kemény munkájával és elkötelezettséggel bebizonyította, hogy megérdemel egy második esélyt nálunk” – nyilatkozta akkor Romeo Jozak, a Legia edzője.
A nagy visszatérés tétmeccsen a Bytovia Bytow elleni kupamérkőzésen jött el, edzője a kezdőcsapatba jelölte a magyar középpályást, akit azonban 45 perc után lecserélt. A Legia ekkor 1-0-s hátrányban volt hazai pályán a másodosztályú csapat ellen (végül 4-2-re fordított a második félidőben).

Értelemszerűen a meccs utáni sajtótájékoztatón rákérdeztek arra is, mi volt az oka Nagy Dominik korai lecserélésének. Jozak röviden és határozottan válaszolt.

Miért vettem le a szünetben? Mert nem voltam elégedett a mutatott játékával.

A hétvégén kiderül, hogy a bajnokságban milyen szerepet szán neki a folytatásban a Legia edzője.