Noha a téli átigazolási időszak hivatalosan csak 2018. január 1-jén kezdődik meg a Premier League-ben, máris arról lehet hallani, hogy a nyáron a Videoton ellen játszó francia Girondins Bordeaux támadója, Malcom a Manchester Unitedben köthet ki.

A 20 éves brazil labdarúgót a Vörös Ördögök vezetőedzője, José Mourinho az egyik legnagyobb tehetségnek tartja, és úgy hírlik, kérte az együttes ügyvezetőjét, Ed Woodwardot, hogy januárban szerezzék meg a dél-amerikai játékost.

Malcomért 45 millió eurót sem sajnálna az MU vezetősége, azonban az átigazolást nehezítheti, hogy a franciák 60 millió eurós ajánlat alatt szóba sem állnak a kérőkkel, valamint az angolok elfogadnák azt, hogy Franciaországban maradjon a futballista – írja a Goal.com.

Malcom az idei szezonban 37 tétmérkőzésen 7 gólt szerzett – többek között az Európa Liga-selejtezőjében a Videoton ellen is játszott,  amely során a visszavágón az 1-0-s győzelemmel a magyar csapat jutott tovább 2-2-vel, idegenben lőtt több góllal.

Az átigazolásokban mértékadónak tartott Transfermarkt 17 millió euróra teszi a gall focistát, akinek a szerződése 2021 nyaráig érvényes a Bordeaux-nál.