Továbbra sem dőlt el még Dzsudzsák Balázs sorsa. A 31 éves szélsővel kapcsolatban korábban már beszámoltunk arról – aki végül nem tudott megegyezni a MOL Vidi FC-vel –, nagy valószínűséggel ismét az Arab Emirátusokba igazol majd, azután, hogy a nyáron elhagyta az Al Wahda együttesét, és azóta szabadon igazolhatóvá vált, s leginkább a dubaji székhelyű Sabab al-Ahli szeretné megszerezni.

Dzsudzsák az arabokhoz vagy Angliába igazolhat – sajtóhír

Csakhogy a dubaji klub mellett a nyár folyamán két Premier League-ben szereplő csapatnak is beajánlotta a szigetországi sajtó – többek között a Cardiff Citynek, illetve a Newcastle-nak, de legutóbb az arab oldalak arról cikkeztek, hogy az angol élvonalból konkrét ajánlata van Dzsudzsáknak. Ezután ismét angol együttesnek ajánlották be, amely nem más, mint a tavaly az élvonalból kiesett Stoke Cityről van szó.

A stokesentinel úgy véli, “Dzsudzsák a Championship legjobb pontszerzői közé tartozhatna”, azaz a magyar szélső gólokkal és gólpasszokkal kiemelkedő teljesítményre lenne képes.

A portál megemlíti, hogy a magyar játékost az utóbbi időben, mely klubokkal hozta szóba a nemzetközi sajtó: a török élvonalbeli Trabzonsport, valamint az angol első osztályú Cardiff Cityt és a Newcastle-t.

Nem lehet elmenni amellett sem, hogy a Stoke-nál szóba került Dzsudzsák neve, hiszen a csapatnak nagy szükség lenne az erősítésre, hiszen az idei szezonban egy győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel kezdtek a Championshipben, és a 19. helyen állnak a tabellán a 24. csapatos bajnokságban.

Gera: “Nem meglepő, hogy Dzsudzsák nincs a válogatottban” – ez a baj a magyar focival