Freiburgba látogat szombaton délután a Dortmund. A házigazda a szezon meglepetéscsapata, 13 pontjával a 3. a tabellán, jó formában van hetek óta. A Borussia már több hibát is vétett a Bundesligában, legutóbb például a Werderrel nem bírt otthon, ám a hétközi BL-meccsen elhozta a három egységet Prágából. Nehéz lenne rámenni a kimenetelre, így a gólváltást a +2.5-ös opcióval mixeljük, amely 1.7-szeres odds-cért már egészen értékesnek tűnik.

Szombaton este két, pocsék formában lévő együttes csap össze egymással – mindkét edző alatt inog a kispad rendesen, amelyik alakulat ma kikap, megválik trénerétől. A Genoa nem kezdett rosszul, de válságba került, a Laziótól legutóbb 4-0-ra kaptak ki a piros-kékek. A Giampaolo Milanja is bukdácsol, vasárnap este a Fiorentina nyert 3-1-re a San Siróban. A védelmek nem álltak össze, így a gólváltás nagyon könnyen beeshet – ami 1.8 körül fizet.

Vasárnap a hektikusan teljesítő Udinese érkezik Firenzébe. A lilák borzalmas sorozatot zártak le a múlt héten a Samp legyőzésével, majd győzni tudtak a Milan vendégeként is. A friuliaiak eddig 2-1-3-as mérleget hoztak össze, két meccse veretlenek, a hétvégén a Bolognát gyűrték le (1-0). Ma Chiesáéknak szavazunk bizalmat, a Ribery vezette házigazda otthon tarthatja a pontokat, amely 1.6-szoros pénzt ér az irodáknál.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!