Ahogy arról beszámoltunk, az MTK vezetőedzője, Feczkó Tamás folytatott egy “hagyományt” az Újpest elleni, bravúrral megnyert (2-0) nyitóbajnokin. A szakembert megkérdezték Újpesten, a mérkőzés után, hogy álmában mert-e gondolni arra, hogy győztesen mutatkozik be az NB I-ben, pont a kupagyőztes otthonában.

“Új csapataimnál rendre győzelemmel kezdtem a különböző osztályokban, ezért bíztam most is a sikeres NB I-es debütálásban”

–  fogalmazta meg válaszát a vasárnapi találkozót követő sajtótájékoztatón a 40 éves tréner.

Feczkó eddig valóban minden osztályban győztesen tudott bemutatkozni, az NB III-ban, az NB II-ben is és most az NB I-ben is. A harmadosztályban a Nagyecsed edzőjeként debütált, még a 2008/2009-es idényben, és csapatával 3-0-ás győzelmet aratott 2008 augusztusában, a Balkány otthonában.

NB II-es tűzkeresztségén 2015 márciusában, az Ajka ellen esett át, amikor először irányította vezetőedzőként a Balmazújváros csapatát. Feczkó itt is kapott gól nélküli sikernek örülhetett, csapata 1-0-ra győzött hazai pályán. Az ekkor még sereghajtó gárda az új edzővel később valósággal szárnyalni kezdett, Feczkónak először sikerült benntartania az együttest a másodosztályban, majd a következő idényben második helyen feljutott a csapattal – innen vezetett az útja az MTK-hoz 2017 nyarán.

A kék-fehérekkel újoncként szerzett rögtön egy szép sikert Újpesten, folytatva azt a bizonyos “hagyományt”, azaz három ponttal és kapott találat nélkül mutatkozott be Feczkó az NB I-ben is.