A Paksi FC csütörtökön délután három éves szerződést kötött Osváth Attilával. A tolnaiak frissen szerződtetett játékosának karrierje szülővárosában, Veszprémben kezdődött.

A fiatal jobbhátvéd pályafutása során szerepelt a Balatonfüredi FC, az SZTK, a Vasas FC, a Debreceni VSC és a Puskás Akadémia FC színeiben is. A 23 éves, jobblábas, 179 centiméteres labdarúgó az eddigi 56 NB I-es mérkőzése mellett igen gazdag utánpótlás-válogatott szerepléssel büszkélkedhet: 5-ször az U18-as, 9-szer az U20-as és ismét 5-ször az U21-es nemzeti szerelést ölthette magára

– Nyugodt szívvel érkeztem Paksra, hiszen egy masszív csapatról beszélhetünk. Egy olyan csapatról, amely sok mindenre képes lehet az előttünk álló szezonban. Minél hamarabb szeretnék beilleszkedni és hasznára lenni a klubnak – nyilatkozta a papírok szignózását követően Osváth a paksifc.hu-nak.

A múlt szezon végén Kulcsár Dávid keresztszalag-szakadása miatt szükségmegoldásból Kővári Róbertnek kellett jobbhátvédet játszania, így mindenképpen szerettünk volna erre a posztra is igazolni. Úgy érzem, minőségi labdarúgó érkezett, remélem, gyorsan beilleszkedik – mondta Haraszti Zsolt a Paksi FC ügyvezetője.

Osváth a paksiak harmadik nyári igazolása Holczer Ádám és Böde Dániel után.