Felkészülési mérkőzés, Szlovénia, Maribor

Paksi FC–FK Partizan Beograd (szerb, I.) 2-2 (Papp 27., Böde 44., ill. Soumah 51., Ostojic 85.)

Paks: Holczer Á. – Osváth A., Lenzsér B., Fejes A., Szabó J. – Papp K., Windecker J. – Könyves N., Fejős Á., Hahn J. – Böde D.
Csere: Nagy G., Kővári R., Kelemen D., Gévay Zs., Báló T., Cseke B., Bor D., Remili M., Bartha L., Herjeczki K., Szendrei Á.

A Tomiszlav Szivics vezette együttes szombaton a szlovéniai edzőtábor második felkészülési mérkőzését játszotta a szerb élvonalbeli FK Partizan Beograd ellen – a belgrádiak az előző idényben a tizenhat csapatos pontvadászat harmadik helyén végeztek.

A magyar együttes az első játékrészben kétgólos előnyre tett szert. A paksi klubhonlap tudósítása szerint az első gól a 27. percben született, amikor is Fejős sarokrúgását követően Papp fejelte a kapuba a labdát közvetlen közelről, majd a félidő előtt egy perccel Böde harcolta ki magának a labdát a félpályánál, majd egyedül vezethette a kapura, 14 méterről pedig nem hibázott, Stojkovic mellett a hálóba vágta a játékszert.

A második játékrész elején sikerült szépíteniük a szerbeknek, Soumah cselezte magát középre a labdával, majd 16 méterről tisztán lőhetett, nem hibázott. Az 59. percben Böde kivételével teljes sorcserét eszközölt Tomiszlav Szivics. A tolnaiak sokáig sikerrel őrizték előnyüket, már-már úgy tűnt, összejön a bravúrgyőzelem, ám a 85. percben egy sarokrúgást követően kavarodás alakult ki a paksi tizenhatoson belül, majd a kipattanó labdát Ostojic 16 méterről lőtte az üres kapuba, 2-2.