Hétfőn megkezdte a felkészülést a magyar válogatott a Görögország és az Észtország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre. A két találkozó előtt Nagy Ádám nyilatkozott a nemzeti csapatról, és a jelenlegi helyzetéről az M4 Sportnak.

Egy fokkal másabb a helyzetem, hiszen a klubcsapatomnál is olasz stábbal dolgozom. Nagyon örültem neki, hiszen tudtam, hogy milyen munkával fogok majd szembesülni a válogatottnál. Tudniillik az olaszokról, előnyben részesítik a taktikai dolgokat, úgyhogy ennek nagyon örültem – kezdte Nagy Ádám az M4 Sportnak.

A válogatottnál nagyon nagy szükségünk van egy olyan edzőre, aki egyfajta mankót, segítséget ad az elképzeléseivel, kezdve a védekezéstől egészen a labdakihozatalokig.

Nagy kiemelte, ha a klubcsapatában jól teljesít, akkor a válogatottnál is számíthat rá az aktuális szövetségi kapitány.

Az előző szezonom nem csak a klubcsapatomnál nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna, hanem itt a válogatottnál sem. Nyilván az egyik köszönhető a másiknak, hiszen, ha nem úgy teljesítek, nincs annyi játéklehetőség, akkor nincs itt sem bérelt helyem. Volt olyan, amikor pályára sem léptem. Valamilyen szempontból tényleg valami megindult a görög elleni győzelem után, azóta játszottam négy bajnokit végig zsinórban, igaz vegyesen, mert két győzelem, két vereség a mérleg.