BEK-győztes román csapatot utasított vissza a Fradi magyarja

Neves román kérője is volt Bőle Lukácsnak, aki inkább a Ferencváros csapatát választotta.

Schäfer: “Tudom, nem én leszek az első számú játékos, de egyszer már megcsináltam” – interjú

A Genovába igazolt Schäfer András a csakfoci.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, mely adottságainak veheti leginkább hasznát a Serie A-ban. Részletek itt!

Thomas Doll tényleg a Bundesligában lett edző 10 év után – hivatalos

A Dortmund elleni 1-5 és André Breitenreiter menesztése után a Bundesligában a kiesés ellen menekülő Hannover 96 a legutóbb a Ferencvárosnál dolgozó Thomas Dollt nevezte ki vasárnap vezetőedzőnek.

Furcsa sztori: Így árazták be a Juventusnál Szoboszlait – fotó

Olasz lapértesülések szerint a Juventus sportigazgatójának, Fabio Paraticinek egy étteremben elhagyott(!) jegyzetéből kiderül, kik lehetnek a torinói klub kiszemeltjei és hogy a Juventusnál mennyire taksálják őket. A listán Szoboszlai Dominik neve és ára is szerepel.

Vidi: Az utolsó akadály is elhárult a válogatott igazolás érkezése elől – de lehet még fordulat

Véget ért a Vidi kiszemeltjének kálváriája. A mali válogatott Hadi Sacko sajóhírek szerint hamarosan aláírhat a székesfehérvári alakulathoz – vagy megint Spanyolországba…kattints!


A Loki korábbi szerb U18-as válogatott kapust tesztel, Lipcsei csapatánál próbajátékon a Fradit, Angliát és Thaiföldöt is megjárt szélső,  – minden magyar átigazolási hír egy helyen, folyamatosan frissülő rovatunkban!

Már Angliában a Vidi kiszemeltje, külföld helyett Soroksáron a magyar szélső – hazai átigazolási hírek