Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy az 1-0-s hazai sikerrel végződött Honvéd-Haladás Magyar Kupa-nyolcaddöntő lefújása után Szekér és Lanzafame került összetűzésbe, majd egy kisebb tömegverekedés alakult ki, a játékvezető végül Kálnoki-Kist és Jagodicsot is kiállította.

Ma ülésezett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, amelynek döntése értelmében

Jagodics Márk (Haladás) és Kálnoki-Kis Dávid (Honvéd) 2-2, Lanzafame Davide (Honvéd) és Szekér Ádám (Haladás) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A kiállított dorogi vezetőedző, Németh Szabolcs  a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő férfi felnőtt Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott, a ZTE-ből piros lapot kapó Barczi Dávidnak pedig egy MK-meccset kell kihagynia.

Ezen kívül a FEB a Pécs–HNK Ciobalia Vinkovci (horvát) mérkőzésen történt súlyos szurkolói rendzavarások miatt (a hazai és a vendég szurkolók a játéktéren összeverekedtek, ezért a játékvezető a mérkőzést félbeszakította, a mérkőzés a rend helyreállítása után, amely a rendőrségi közreműködésével történt, kb. 25 perc elteltével folytatódott)

a Pécset 1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Lanzafame a kupameccs utáni balhéról: “Végig provokáltak, utaztak rám” – ellenfele állítja, ő nem volt durva