A másodosztályban szereplő Vasas a hivatalos oldalán jelentette be, hogy 3 évvel meghosszabbította szerződését Kleisz Márk, akinek így az új megállapodása 2022. június 30-ig érvényes.

Domonyai László, a Vasas klubigazgatója a szerződés aláírását követően a következőket mondta:

Kleisz Márk a Kubala Akadémia növendékeként a Vasasban lett korosztályos válogatott, majd NB I-es labdarúgó és felnőtt válogatott játékos. Nem csak a tehetsége, hanem a klubhoz való kötődése is fontos volt számunkra, ezért kötöttünk 3 éves szerződést vele. Márk különleges játékos, aki embert próbáló kálváriája ellenére, már fiatalon a jelenkori Vasas ikonjává válhat, bízunk benne, hogy az új szezonban a csapat vezéreként tér vissza a pályára – írja a klubhonlap.

A 20 éves középpályás az elmúlt években több műtéten esett át, rehabilitációja azonban remekül halad, és ha minden a tervek szerint alakul, az elkövetkező években újra húzóember lehet az angyalföldieknél.

Elérkeztem egy hosszú út végére, más értelemben pedig az elejére. Mindenki tudja, hogy van egy sérülésem, ami már jó ideje húzódik. Ilyen hosszú sérüléssel bajlódó játékos fejében megfordulhat, hogy mi lesz vele a jövőben, hogy alakul a karrierje. Most fontos állomáshoz ért a pályafutásom, hiszen aláírtunk egy szerződést. Ebből a megállapodásból is érzem a klub bizalmát, amiért nagyon hálás vagyok. Innen most már csak a teljes felépülésre kell koncentrálnom, nem lehet más a célom, minthogy minél előbb visszatérjek. Nagyon szeretném megköszönni azt a sok biztatást, amit a Vasas-családtól kaptam.

Amikor lelkileg mélyen voltam, a pozitív üzenetek is nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy kimásszak a gödörből. Bízom abban, hogy a csapat minél jobban fog szerepelni és ennek én is hamarosan aktív részese lehetek nyilatkozta a vasasfc.hu oldalon Kleisz.