Honlapunk is beszámolt róla, hogy ijesztő jelenetek játszódtak le a hétvégén, az NB II-es Kisvárda-Békéscsaba rangadón, amikor a 34. percben a hazai tábor tagjai közül négyen lezuhantak a négysoros mobillelátó tetejéről. Ahogyan a szon.hu akkor írta, ők a fakorláton foglaltak helyet, amely eltört alattuk, így pedig két és fél méteres magasságból hátraestek.

– Hiába van szó egy vastag fadeszkáról, az nem azért van, hogy ráüljenek. Viszont ezt sokan megtették, és vélhetően mozogtak is, ezért eltört. Azért ültek oda fel, hogy magasabban legyenek, és jobban lássanak – mesélte az eset kapcsán a Borsnak Révész Attila, a Kisvárda szakmai igazgatója, aki maga is kint volt a mérkőzésen.

– Az orvosunkkal azonnal odarohantunk. Ketten horzsolásokkal megúszták, egy szurkoló agyrázkódást kapott, egyébként már őt is hazaengedték a kórházból.

De egy hetven­éves bácsinak eltört az ágyékcsigolyája, és lehetséges, hogy vérrög is keletkezett a fejében. Hétfő reggel ugyanis rohammentővel szállították át Nyíregyházára. Ott megvizsgálták, és vagy műtét vár rá, vagy gyógyszeres kezelésnek vetik alá

– mondta Révész, aki hozzátette, az idős férfinak nem kell tartania attól, hogy tolószékbe kerül, a baleset után ugyanis lábra tudott állni.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.