A csakfoci.hu információi szerint marad a BFC Siófok vezetőedzője Varga Attila. A szakember 1+1 éves szerződést ír alá a Balaton-parti klubbal, amely így biztosan vele kezdi majd a felkészülést az NB II 2018/2019-es szezonjára.

A honlapunknak áprilisban hosszabb interjút is adó tréner szeptember végén vette át a Siófok irányítását Disztl Lászlótól. Akkor a kieső, 18. helyen állt az együttes 10 forduló után 5 ponttal, mindössze egy győzelemmel, a téli pihenőre (21 bajnoki után) viszont már a bennmaradó, 16. helyen mehetett a csapat és az edző.

Tavasszal már a 11. helyen is álltak a tabellán, majd jött egy hullámvölgy, végül azonban sikerült a másodosztályban maradás, a Siófok 13. helyen, az MTK legyőzésével zárta a 2017/2018-as idényt, Vargával tehát öt helyet léptek előre azt követően, hogy átvette a csapatot. Szerződése június végén lejárt volna, azonban 1+1 éves hosszabbításban egyeztek meg a felek.

“Magyarországon a focival foglalkozni taszító” – szókimondó interjú az Újpest bajnokával, aki soha nem tagadná le munkáját