A Haladás hétfőn gól nélküli döntetlent játszott a török élvonalbeli Trabzonspor ellen az ausztriai edzőtáborban. A lefújást követően a vasiak új vezetőedzője, Supka Attila a klubhonlapnak elmondta, egy nagyon jó ellenfél ellen játszottak egy nagyon jó mérkőzést, a döntetlen pedig mindenképpen jó eredménynek mondható.

– Az első és a második félidőben is kipróbáltunk egy-egy játékrendszert. Az első félidei védekezésünk rendben volt és támadásban is voltak lehetőségeink, ám ezekből nem tudtunk gólokat szerezni. A második félidőben három százszázalékos ziccerünk is akadt és noha a törökök kétszer a kapufát találták el, védekezésünket nem tudták megbontani, mindkét alkalommal átlövésből találták el kapunkat.

Hasznos két napot töltöttünk Ausztriában – fontos tudni, hogy mindent a törökök fizettek, az ő vendégeik voltunk.

Sokat dolgoztunk, a hétfő délelőtti edzésen átvettük a taktikát még egyszer és örömteli, hogy ebből sok mindent viszontláttam a mérkőzésen is – nyilatkozta Supka.

A vasiak honlapja korábban beszámolt arról, hogy a csapat vasárnap reggel indult Ausztriába, és délben már a minden igényt kielégítő, négycsillagos ansfeldeni Hotel Stockingerben ebédeltek.