Továbbra is sok a kérdőjel az NB I-ből kiesett Szombathelyi Haladás körül. Ahogyan arról június elején beszámoltunk, információink szerint ismét pénzügyi elmaradások keletkeztek a vasi klubnál, amely a játékosokat és a vezetőedzőt is érinti.

Úgy tudjuk, főként a fentiek függvényében

a keddi nap kiemelten fontos lesz a klub életében,

hiszen az elnökségi ülésen szóba kerül az, hogyan tudják rendezni a fizetésbeli csúszásokat – erre azért is van szükség, mert ellenkező esetben a játékosok jogi lépéseket is tehetnek. Az ülésen azt is bejelenthetik,

hogyan fog kinézni a tulajdonosi háttér a következő szezonban,

ezt követően pedig rövid időn belül arra is választ kaphatnak a szombathelyi drukkerek, hogy melyik edzővel vág neki a csapat a másodosztályú idénynek.

Honlapunk úgy értesült, hogy három lehetséges forgatókönyv van a vezetőedzői pozíció kapcsán.

Ha kívülről érkezik az új szakvezető, akkor a legutóbb az MTK Budapestnél dolgozó Feczkó Tamás az egyik fő jelölt, de felmerülhet a Budapest Honvédot a Magyar Kupa-döntőbe vezető Supka Attila neve is.

Az sem elképzelhetetlen, hogy Horváth Ferenc marad a helyén. Hiába tartoznak az eddigi vezetőedzőnek, úgy tudjuk, hogy amennyiben rendeződik a helyzet, Horváth szívesen dolgozna tovább Szombathelyen, részben azért is, mert nincs most máshonnan konkrét ajánlata a korábban a Honvéddal is összeboronált edzőnek.