Visszatért Mezőkövesdre Stefan Drazic, a csapat korábbi támadója. A transzfer részeként Szeles Tamás Miskolcra igazolt. A legutóbbi hét idényt Dél-Borsodban töltötte, tagja volt a NB I.-be feljutó (2015/2016) és a Magyar Kupa-döntős, bajnoki negyedik (2019/20) csapatnak.

Izgatottan várom a jövőt, ez egy új lehetőség a számomra. Nem vagyok vándormadár alkat, hét évet töltöttem Mezőkövesden, Diósgyőrben is hosszú távra tervezek. Látszik, hogy mit szeretne a klub, hazai játékosokra és új alapokra építkeznek, ennek pedig én is szeretnék a részese lenni, hiszen most én is egy új fejezetet nyitok az életemben. Bízom a jó felkészülésben, és amit a szakmai stáb elvár tőlem, azt igyekszem majd maradéktalanul teljesíteni. Fontos számomra, hogy hamar befogadjanak, ezért mielőbb be szeretnék illeszkedni. És talán a legfontosabb, hogy szeretném jó teljesítménnyel belopni magam a szurkolók szívébe – nyilatkozta a dvtk.eu-nak Szeles Tamás.

(Fotó: mezokovesdzsory.hu)

Stefan Drazic először 2017 februárjában került Mezőkövesdre, ahol a tavaszi szezonban 11 találkozón kapott lehetőséget és 3 gólt lőtt, majd a következő idényben 31 OTP Bank Liga mérkőzésen 11 találatot szerzett, valamint remekelt a Magyar Kupában is, a sorozatban 5 összecsapáson lépett pályára és 3 gólig jutott. Ezt követően megfordult Kínában, majd Diósgyőrben is. Az előző, 2020-2021-es szezonban 29 bajnokin 4 gólt szerzett.

NB II: A Diósgyőr eladta magyar válogatott játékosát a Vasasnak