Kedden megírtuk, hogy az MLSZ fegyelmi határozata szerint az NB II-es Csákvár játékosa, Sejben Viktor hátulról két kézzel meglökte a játékvezetőt az Ajka elleni mérkőzésén, amiért hat bajnokira szóló eltiltást kapott. A korábbi utánpótlás-válogatott támadó a klubhonlapon szólalt meg a történtekről.

– Nagyon sajnálom a történteket, s ezúton is szeretnék mindenkitől elnézést kérni a viselkedésemért – kezdte mondandóját egy nagy sóhaj kíséretében a piros lapot kapott támadó. – Ezt a lefújás után már az öltözőfolyosón megtettem a játékvezető, valamint csapattársaim felé is. Aki ismer, tudja, hogy nem ilyen vagyok. Pályafutásom során még soha nem voltam kiállítva és sárga lapot is csak szökőévenként kapok. Tudom, hogy nem lehet meg nem történtté tenni az esetet, de bízom benne, az eltiltásom letöltése után a játékommal feledtetni tudom “ballépésemet”.

Néhányat aludva a történtekre, a klub elnöke is reagált az esetre.

– Mi magunk is elítéljük játékosunk cselekedetét, mely nem marad házon belül sem szankció nélkül – tájékoztatta a hivatalos honlapot Nagy Sándor. A felvételeket többször is visszanézve ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy túl súlyos büntetést kapott Sejben Viktor, s elküldjük fellebbezésünket a szövetségbe. Reméljük, a fellebbviteli bizottség elfogadja érveinket, akceptálja klubunk eddigi “előéletét”, s csökkenti az eltiltást.

A csákvári honlap kiemeli, a klub ezzel lezártnak tekinti a történteket.