Egy NB II-es piros lappal kapcsolatban hozta a keddi ülés legszigorúbb határozatát az MLSZ Fegyelmi Bizottsága. A Csákvár játékosa, Sejben Viktor az indoklás szerint hátulról két kézzel meglökte a játékvezetőt csapata Ajka elleni mérkőzésén, amiért hat bajnokira szóló eltiltást kapott.

A felvétel szerint az ajkai kapus kirúgását “blokkolta le” Sejben, ami után a labda a kapuba jutott, Hanyecz Bence játékvezető viszont közvetett szabadrúgást ítélt az ajkaiak javára. Ezt követően rohamozták meg a csákvári futballisták a bírót, akit a szóbeli számonkérés mellett Sejben a jegyzőkönyv szerint meg is lökött. Ezután Hanyecz azonnali piros lapot mutatott fel, most pedig hatmeccses eltiltást rótt ki a vétkesre a fegyelmi bizottság.

Az NB I-ben a MOL Fehérvár FC kapusedzőjét, Brockhauser Istvánt állította ki a kispadról Bogár Gergő azért, mert egy flakont dobott a pályára, itt egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a vétkes.

Brockhauser István piros lap

Piros lapot ilyen jókedvűen még nem fogadtak futballpályán. A fehérvári kispadtól Brockhauser Istvánt küldte el a játékvezető a ZTE-Vidi bajnoki 29. percében, mert az egykori válogatott kapus egy vizes flakont dobott a pályára.⚽️

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 15., szombat


Két klubot szurkolói pirotechnikahasználat miatt sújtott pénzbüntetéssel az MLSZ: a Paks egymillió, a Nyíregyháza 2,5 millió forintot fizethet.