Ahogyan arról vasárnap este beszámoltunk, óriási verést mért a Szeged a Diósgyőrre az NB II 30. fordulójának rangadóján. A 0-5-ös vereséget követően a miskolciak vezetőedzője, Kondás Elemér így értékelte az összecsapást a sajtótájékoztatón.

– Nagyon szégyellem magamat, a szurkolóknak köszönöm, hogy végig biztatták a csapatot. A magam és a csapat nevében is elnézést kérek tőlük a produkcióért! Nehéz ilyenkor bármit mondani, szépen megvertek minket, nagyon kellemetlenül éreztem magam a kispadon. Azt terveztük, hogy hazai pályán dominálni fogunk, és jól is kezdtük a találkozót, majd érthetetlen módon engedtünk az ellenfélnek két gólt. Az első támadásukból odafejeltük az ellenfélnek a labdát, ők belerúgtak, és gól. A következő szituációban pedig lemaradtunk… Rendre figyelmetlenek vagyunk, pedig a pontrúgásoknál ki vannak osztva az emberek, de nem figyelünk.

Az 58 éves szakember hozzátette, hiába mennek előre, ha hátul könnyű gólokat engednek az ellenfélnek, annak ez az eredménye, a tavasz folyamán pedig sok ilyen könnyű gólt ajándékoztak

– Az utóbbi két mérkőzésen 9 gólt kaptunk, ilyet nem lehet… így nem lehet nyerni. Ellenfelünk az előny birtokában még masszívabban védekezett, és gyors játékosaikkal kontrára tudtak játszani. De azt is hozzá kell tenni, hogy sokat hibáztunk, lemaradtunk, nem voltak például taktikai szabálytalanságok. De hátul még így is volt szerencsénk, amikor megpattant a labda, az is beakadhatott volna. Elől viszont a lövést a kapus védte, a szabadrúgás variáció után is lőhettünk volna gólt, de ez egy ilyen mérkőzés volt. Az első félidőben még megvoltak a lehetőségeink, amiből nem tudtunk betalálni, de a szünet után a két büntető és a kiállítás eldöntötte a mérkőzést. Az elkövetkező napokban kiderül, hogy a mai teljesítmény csak egy kisiklás volt-e – írja a dvtk.eu.

Dzsudzsák a gyilkos NB I-ről, Csercseszovról és a nem elég tökös Lokiról: “Úgy látom, a válogatottság nekem már nem adatik meg”