A Zalaegerszegi TE FC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Waltner Róbert váratlan távozását követően az akadémia igazgatója, Molnár Balázs tölti be a megbízott vezetőedzői pozíciót a hátralévő nyolc fordulóban.

Molnár az elmúlt négy esztendőben a ZTE utánpótlásának szakmai munkájáért felelt, játékosként pedig több mint 200 mérkőzésen viselte a kék-fehér mezt. A 44 éves szakember számára nem ismeretlen a csapat, hisz korábban Waltner mellett is vállalt szerepet első keret stábjában.

– Mivel a csapatnál jók az eredmények, illetve jó a csapategység is, ezért az volt a vezetőség elképzelése, hogy minél kevesebb változás történjen a csapat életében. Ezért a tulajdonos nem új edzőben gondolkodott, hanem abban, hogy a meglévő stáb vigye tovább a csapatot. Csak annyi változás történt, hogy ebbe a stábba beléptem megbízott vezetőedzőként. Engem, illetve az egész stábot ismeri a csapat, így pedig elérhetjük azt, hogy minden a legzökkenőmentesebben menjen tovább – nyilatkozta a klubhonlapon Molnár.

Waltner először szólalt meg váratlan távozása után: “Életem egyik legnehezebb döntése volt” – interjú