Zalaegerszegre látogatott a tavalyi ezüstérmes MOL Fehérvár, de a mérkőzés a hazaiak szája íze szerint kezdődött. Musliu hibázott nagyot már a 2. percben, amit Babati használt ki és gurított ziccerből a jobb alsóba (1-0).

ZTE-Fehérvár 1-0

Musliu hatalmas hibáját Babati használta ki. A ZTE a második percben megszerezte a vezetést a MOL Fehérvár ellen.⚽️Élő közvetítés: https://bit.ly/3h01czD

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 15., szombat

Nem sokkal később a 11. percben egy bal oldali szöglet után az összezavarodott hazai védők között Evandro talált be a kapuba (1-1).

Evandro gólja a ZTE ellen

Evandro csapott le az ide-oda pattogó labdára, ezzel a góllal egyenlített a Fehérvár Zalaegerszegen. 🇭🇺⚽️Élő közvetítés 👉👉👉 https://bit.ly/3h01czD

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 15., szombat

Nem sokáig volt azonban egyenlő az állás, mivel a 15. percben Gergényi bedobása után az előrehúzódó Szépe csúsztatott a kapu bal oldalába (2-1).

ZTE-Fehérvár 2-1

Potyognak a gólok Zalaegerszegen. A 16. percben ismét megszerezte a vezetést a ZTE.⚽️Élő közvetítés: https://bit.ly/3h01czD

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 15., szombat

A következő lehetőség is a hazaiak előtt adódott, amikor Lesjak lőtt jobbal 18 méterről, de Kovácsik védeni tudott. A 36. percben aztán előbb Lesjak, majd Tanasin próbálkozott lövéssel, de egyikük sem találta el a kaput. A 44. percben Tanasin volt szabálytalan Bamgboyéval szemben, amiért Bogár Gergő játékvezető jogosan büntetőt ítélt, amit Nikolics váltott gólra (2-2).

ZTE – MOL Fehérvár 2-2

A félidő hajrájában Nikolics tizenegyesével egyenlített a MOL Fehérvár.⚽️Első félidő: ZTE – MOL Fehérvár 2-2Élő közvetítés: https://bit.ly/3h01czD

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 15., szombat

A második félidőt a vendégek kezdték jobban, előbb Bamgboye lőtt az üres kapu fölé tizenegy méterről, majd a 62. percben Nikolics tekert jobbal pazar gólt a bal felsőbe (2-3).

ZTE – MOL Fehérvár 2-3

Nikolics gyönyörűen lőtte ki a bal felső sarkot. Átvette a vezetést a MOL Fehérvár a ZTE otthonában.⚽️Élő közvetítés: https://bit.ly/3h01czD

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 15., szombat

Ezek után főként mezőnyjáték folyt a pályán, majd a 75. percben a játékvezető úgy ítélte meg, hogy Nego buktatta Bedit, a büntetőt pedig Babati lőtte a bal alsóba (3-3).

A hajrában is remek iramot diktáltak a csapatok, mindkét fél támadásában benne volt a veszély lehetősége, de nagyobb helyzet már egyik kapu előtt sem adódott, így akárcsak az előző szezon utolsó fordulójában, most is pontosztozkodással ért véget a Vidi zalaegerszegi vendégjátéka.

Babati tizenegyese a Fehérvár ellen

Babati Benjamin tizenegyesével egyenlített a Zalaegerszeg a Fehérvár ellen. 🇭🇺⚽️

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 15., szombat

 

NB I, 1. forduló

ZTE FC–MOL Fehérvár FC 3-3 (Babati 2., 74. – 11-esből, Szépe 16., ill. Evandro 10., Nikolics 43. -11-esből, 60.)

ZTE: Demjén – Tanasin, Bobál, Szépe (Zivko, 53.), Lesjak, Gergényi (Kovács B., 68.)- Szánthó (Dragóner, 75.), Sankovic, Bedi, Babati – Könyves.

Vidi: Kovácsik – Bolla (Petrjak, 46.), Musliu, Stopira, Hangya – Pátkai, Houri – Nego, Evandro (Hodzic, 81.), Bamgboye – Nikolics (Zivzivadze, 62.).