Mezőkövesd – DVSC 0-1

Bővebben itt!

Supka Attila (Mezőkövesd):Úgy gondolom, hogy az történt, amire számítottunk, az első félidőben több nagy gólhelyzetet is kidolgoztunk, de nem tudtunk betalálni, a félidő végén pedig egy hibából kaptunk egy gólt. A második félidőben is megvoltak a helyzeteink az egyenlítésre, azonban ezek kimaradtak. Megyünk tovább van még két mérkőzésünk ahhoz, hogy a bennmaradást kiharcoljuk. (mezokovesdzsory.hu)

Joan Carillo (DVSC):Értékes sikert arattunk egy intenzív mérkőzésen., koncentráltan és nagy akarással futballoztunk. Egy második góllal lezárhattuk volna a mérkőzést, de végül így is sikerült nyerni, és ez fontos győzelem a klub számára. (dvsc.hu)

(Fotó: dvsc.hu)

MOL Fehérvár – Bp. Honvéd 2-0

Bővebben itt!

Michael Boris (MOL Fehérvár):Az volt a célunk, hogy aktívak legyünk, mi irányítsuk a találkozót, mindenképp mi akartuk megszerezni az első gólt. A második találatot is nagyon jókor szereztük, közvetlenül a szünet előtt. Az első félidőben még Bőle, Zsótér és Lukic is a padon volt, de számítottunk rá, hogy valamire készülnek. Miután beállt, Lukic folyamatosan nagyon elől volt, és többször kialakult egy az egy elleni szituáció, ezért változtattunk és Palkót hátrébb vontuk. A védelmünk is nagyon jól teljesített Sabanov, Stopi és Adrián is jó teljesítményt nyújtottak és Daninak is fontos védései voltak. Funsho és Ivan jól szálltak be a meccsbe, elégedett vagyok, hiszen elértük a célunkat, megszereztük a három pontot.

Figyeljük, hogy mi történik még a bajnokságban, és készülünk az Újpest elleni találkozóra.

(molfehervarfc.hu)

Nebojsa Vignjevic (Honvéd):Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a Videotonnak a mai győzelemhez! Azt hiszem, hogy jól kezdtük a mai találkozót, számos helyzetet kidolgoztunk, próbáltuk közben megfékezni, megállítani az ellenfelet, és nekünk egymás után a helyzetek. Igazából arra számítottunk, hogy valamelyikből betalálunk, ennek ellenére az ellenfelünk volt az, amely gólt lőtt.

Ettől függetlenül ezt követően is továbbra is jól néztünk ki a pályán, együtt dolgoztunk, mint egy csapat. Az egyéni kvalitások voltak talán azok, amelyek itt inkább nyomtak a latba, és az is, hogy bizonyos helyzetekben tényleg nem állt mellénk a szerencse.

Amikor a második gólt a félidő végén bekaptuk, onnantól kezdve nagyon megnehezült a helyzetünk, onnan kellett volna visszakapaszkodnunk. A második félidő során is folyamatosan próbálkoztunk, de azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy ha egy olyan csapattal játszunk, mint a Videoton és kihagyjuk a lehetőségeinket, akkor nagyon nem könnyű bármiféle pozitív eredményt elérni. Természetesen voltak dolgok, amelyekkel elégedett voltam, amelyeket láttam a pályán, elsősorban az első félidei teljesítményünkre mondanám ezt, de a történet lényege az, és a legfontosabb mondanivalóm, hogy a találkozót elvesztettük.

(Fotó: honvedfc.hu)