A csakfoci.hu kedden délelőtt elsőként számolt be arról, hogy a MOL Vidi FC szerb támadója, Stefan Scsepovics távozik a klubtól. Értesüléseinket a fehérváriak hivatalos honlapja is megerősítette, miután a csatár közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal.

A 29 esztendős szerb játékos 2018 januárjának végén érkezett klubhoz, az első félszezonjában aranyérmet ünnepelhetett piros-kékben. A játékos összesen 16 bajnokin és 4 nemzetközi találkozón lépett pályára Vidi-mezben, ezeken 7 gólt szerzett – írja a molvidi.hu.

Scsepovics a közös megegyezéssel történő szerződésbontást követően szabadon tárgyalhat az érdeklődőkkel. Honlapunk úgy tudja, hogy a rutinos labdarúgó az Ekstraklasa 4. helyén álló Jagiellonia színeiben folytathatja pályafutását.

Scsepovics a mostani szezonban csak két meccsen kapott lehetőséget Marko Nikolics vezetőedzőtől: a hazai élvonalban legutóbb július 28-án, a Paks ellen lépett pályára, utána pedig augusztus 7-én, a Malmö elleni BL-selejtezőn játszott, majd kikerült a keretből, miután információink szerint a kevés játéklehetőség miatt panaszkodott, nem volt ínyére, ahogyan a szerb tréner rotálta a csapatot, és ezt nyíltan szóvá is tette.

 

Minden átigazolási hír egy helyen folyamatosan frissülő rovatunkban:

Országon belül váltott csapatot a magyar játékos – hazai átigazolási hírek