A csakfoci.hu információi szerint a belgrádi születésű Stefan Scsepovics elhagyhatja a MOL Vidi FC csapatát a téli átigazolási időszakban. Úgy tudjuk, hogy a 28 éves támadót az Ekstraklasa 4. helyén álló Jagiellonia szerződtetné, amely sajtóhírek szerint korábban a magyar válogatott védőt, Guzmics Richárdot is kinézte magának.

A szerb Mozzart Sport szerint Jagielloniánától a közelmúltban távozó Silian Sherdian (Wellington Phoenix) és Roman Bezjak (APOEL) helyére igazolnák le Scsepovicsot, akinek nem lenne idegen az új közeg, hiszen két honfitársa, Marko Poletanovic és Mile Savkovic is a lengyeleket erősíti.

Érdekesség, hogy Scsepovicsnak a Jagiellonia a 14. klubja, illetve Lengyelország a hetedik országa lehet pályafutása során, amennyiben őket választja.

Scsepovics 2018 telén érkezett a Vidihez, ahol tavasszal hat góllal vette ki a részét a bajnoki cím megszerzéséből. A szerb csatár az idei szezon első fordulójában csak csereként állt be a Kisvárda ellen (4-0) a félidőben, egy héttel később a Paks elleni bajnokin (1-1) kezdőként 68 percet játszott, majd a Debrecen elleni szintén kimaradt a keretből, mint a Malmö elleni BL-selejtező visszavágóján a keretbe sem került be fegyelmezési céllal – az azóta eltelt időszakban nem lépett pályára.

Minden átigazolási hír egy helyen folyamatosan frissülő rovatunkban:

A Leeds szélsőjéért jelentkezett be a Vidi, távozóban a Honvéd fiatal válogatottja – hazai átigazolási hírek