A migrantesdelbalon.com cikke szerint a Barcelona B korábbi korosztályos válogatott spanyol hátvédje, Joan Vidal Campins lehet a MOL Vidi FC harmadik téli igazolása, a január elején hazaigazoló Elek Ákos, valamint a szabadon igazolható Futács Márkó után. A lap egy fotót is mellékel az információ mellé, amelyen Kovács Zoltán sportigazgató társaságában látható az új szerzemény, már Vidi-sállal.

A Migrantes del Balón kiemeli, hogy Campins nyolc hónapja csapat nélkül van, miután a legutóbbi klubjánál, a spanyol másodosztályban szereplő Reus Deportivu-nál szerződést bontott.

Campins pályafutása során a legtöbb mérkőzést a spanyol másodosztályban játszotta, ahol 40 meccsen lépett pályára, és egy assziszt fűződik a nevéhez. Karrierjét a Mallorca U19-es együttesében kezdte, majd 18 évesen leigazolta a Barcelona. Eleinte a B-csapatnál számítottak rá, ahol több alkalommal is pályára lépett bajnoki meccsen, de a katalánok színeiben az ifjúsági Bajnokok Ligájában is játszott, valamint háromszor is magára öltötte a spanyol U19-es válogatott mezét.

Legutóbb az FC Reus Deportiu játékosa volt, szabadon igazolható játékosként érkezik, amennyiben a spanyol sajtóhíreknek megfelelően valóban leigazolja őt a fehérvári klub.

Hivatalosan is megerősítették: Aláírt a Vidinél a Barcelona korábbi U-válogatott játékosa