A csakfoci.hu még szerdán számolt be arról, hogy információi szerint Jonathan Heris szerződést bonthat a Puskás Akadémia csapatával, így a 28 éves védő szabadon igazolhatóvá válik. Ezt a felcsúti klub csütörtökön megerősítette, bejelentve Heris távozását.

Ahogy ugyancsak megírtuk, Herist volt csapata, az Újpest szerződtette volna, ez pedig pénteken be is következett, a lilák hivatalosan is megerősítették, hogy a bekk visszatért a Megyeri útra.

Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek Újpesten, mondhatni otthon, várom, hogy együtt dolgozhassak, játszhassak a többiekkel, például olyan régi ismerősökkel, mint Lita és Simon. Próbálom majd újra megtalálni a helyem a csapatban, de mint mondtam, tényleg rendkívül boldog vagyok, hogy újra lila-fehérben kezdhetek el dolgozni nyilatkozta Heris, aki korábban a 3-as mezt viselte Újpesten, most viszont a 28-as dresszt kérte magának.

Március 28-án született meg a kislányom, ezért váltottam, bízom benne, hogy szerencsét hoz majd itt nekem ez a szám.

Az újpestiek kiemelték, hogy az ugyancsak frissen igazolt Feczesin Róbert és Szakály Péter esetében, Heris esetében is mindent megtesznek azért, hogy az összes papír és engedély meglegyen, így akár szombaton, a Honvéd elleni fővárosi rangadón már játszhasson is a régi-új védőjük.