A csakfoci.hu szerdai hírének megfelelően az Újpest FC bejelentette Feczesin Róbert leigazolását. A korábbi válogatott támadó a török másodosztályú Adanasportól tér haza, ahol az előző idényben 25 összecsapáson (24 bajnoki, 1 kupa) 5 gólt ért el (4-et a pontvadászatban, 1-et a kupasorozatban).

A pályafutása során Újpesten az utánpótlásban és profi játékosként is szereplő Feczesin a magyar élvonalban legutóbb a 2016/17-es szezonban futballozott, akkor 18 bajnokin 8 találatot szerzett, valamint 2 gólt jegyzett 2 Magyar Kupa meccsen. A nemzeti csapatban 11 mérkőzésen 4 gól a mérlege.

– Nagy öröm volt visszatérni a Megyeri útra és Magyarországra is, emiatt rendkívül boldog vagyok – nyilatkozta az újpesti klub honlapjának Feczesin Róbert, aki – ha a papírjai rendben lesznek – akár már szombaton is pályára léphet lila-fehérben.Várom a kihívásokat, figyelemmel követtem a csapat mérkőzéseit, tudom, milyen eredményeket értek el, kik és hogyan játszanak az együttesben. Biztosan szükségem lesz egy kis időre, mire ezt megszokom, de állok a dolgok elébe. Azért jöttem, hogy minél több örömet okozzunk a szurkolóknak, tudom, hogy most már nagyon ki vannak erre éhezve, úgyhogy várom az előttem álló feladatokat.

Szakítottak Újpesten az átigazolási gyakorlattal: Korábbi magyar válogatott középpályás érkezett – már hivatalos