Felpörögtek az események az átigazolási hajrához közeledve az NB I-ben hetedik helyen álló Újpest labdarúgócsapatánál. Korábban honlapunk beszámolt arról, hogy jó esély mutatkozik arra, hogy Jonathan Heris szerződést bonthat a Puskás Akadémiával, így szabadon igazolhatóként régi-új klubjánál, az Újpestnél folytathatja pályafutását.

A csakfoci.hu információi szerint Nebojsa Vignjevic együttese Feczesin Róbert személyében egy rutinos, korábbi válogatott csatárral erősítheti meg keretét az augusztus 31-én záruló nyári átigazolási időszak előtt.

A 33 éves támadó legutóbb a török másodosztály 12. helyén végző Adanasporban szerepelt, ahol az előző idényben 24 tétmeccsen játszott a török másodosztályban, és négy gólt szerzett, majd idén augusztus elején közös megegyezéssel szerződést bontott, így szabadon igazolhatóvá vált.

Feczesin profi labdarúgói pályafutását Újpesten kezdte, ahol 2003 és 2005 között 48 bajnoki 12 gólt rúgott. A 2005/2006-os szezonban a Sopronhoz igazolt, majd idehaza megfordult a Debrecen és a Videoton csapatában is. Légiósként többek között alacsonyabb osztályú olaszországi klubokban, többek között a Brescia, az Ascoli és a Padova, valamint Dél-Koreában a Csonnam Dragons színeiben is megfordult Törökország előtt.

A magyar válogatott mezét 11-szer öltötte magára, ezeken összesen 4 gólt rúgott.

Régi-új csapatához igazolhat a Puskás légiósa az átigazolási hajrában