Mint ismeretes, az Újpest pályáját balesetveszélyessé nyilvánította az MLSZ még február elején, azóta a lilák így nem tudtak bajnoki és kupamérkőzést sem játszani a Szusza Ferenc Stadionban.

A MOL Fehérvár elleni első Magyar Kupa-nyolcaddöntőt Szegeden játszotta le Nebojsa Vignjevic csapata, majd a Kaposvárral felcserélték a pályaválasztói jogot a IV. kerületiek, így az OTP Bank Liga 22. fordulójában a somogyiak otthonában csaptak össze a felek (1-0-ra győztek idegenben a fővárosiak).

A csakfoci.hu információi szerint a következő bajnoki fordulóban sem tud még otthon játszani az Újpest, a lilák pedig új megoldást találtak Szeged helyett, épp ezért a Puskás Akadémia elleni, február 29-re kisorsolt összecsapást is albérletben, méghozzá Kaposváron játszanák le.

Hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben, de úgy tudjuk, jó eséllyel a Rákóczi Stadionban fogadja a lila-fehér gárda a felcsútiakat.

FRISSÍTÉS: Értesülésünkkel egybecseng az Újpest vezetőedzőjének, Nebojsa Vignjevicnek a Kaposvár elleni bajnokit követő nyilatkozata, amelyben ő maga is elismerte, hogy visszatérhetnek Somogy megyébe, akár két mérkőzés erejéig is. A lilák egyébként a Puskás Akadémia elleni meccset követően legközelebb március 14-én, a Paksi FC ellen játszanának pályaválasztóként.

Aggasztó azonban, hogy a következő két találkozón vissza kell jönnünk ebbe a stadionba, ilyen rossz talajú pályán ugyanis nehéz megvalósítanunk a taktikánkat

– mondta a Nemzeti Sportnak a szerb szakember szombaton.

Vignjevic az újpesti jövőjéről nyilatkozott: “Beszéltem a tulajdonossal”