FRISSÍTÉS

Időközben az Újpest FC a hivatalos oldalán bejelentette, hogy a Magyar Kupa kiírásának 9. fordulójában Szegeden, a Szent Gellért Fórumban fogadják a székesfehérvári csapatot, 19:30-kor.


Korábban beszámoltunk arról, hogy az Újpest FC múlt hétvégi hazai mérkőzésén kiderült, hogy a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege jelenleg nem megfelelő a játékra, ezért a továbbiakban az MLSZ nem engedélyezi mérkőzések rendezését a Megyeri úton, amíg a hiányosságokat fel nem számolják.

Ezt követően a negyedik kerületi klub a Ferencvárosi TC egyetértésével halasztási kérelmet nyújtott be a szövetség felé, hogy az eredetileg a hétvégére kijelölt fővárosi derbit később játsszák le, ennek pedig helyt is adott a versenybizottság – az új időpontra később derül fény.

Amíg a játéktér nem kerül játékra alkalmas állapotba, addig is új helyszín után kell néznie Újpestnek, hiszen jövő hét kedden “otthon” fogadja a MOL Fehérvár FC-t a Magyar Kupa 9. fordulójában, míg ebben a hónapban a Kaposvárt és a Puskás Akadémiát is vendégül látja a bajnokságban.

Honlapunk információi szerint jó eséllyel az Újpest ideiglenes otthona a 175 kilométerre lévő Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthona, a Szent Gellért Fórum lehet.