Kellemes feladatban volt része az Újpest öt játékosának: Banai Dávid, Balázs Benjámin, Zsótér Donát, Rácz Barnabás és Marko Filipovics volt ugyanis annak a zsűrinek a tagja, ami megválasztotta a 2019-es év legszebb újpesti szurkolólányát.

Több mint 50 jelentkező közül került ki az a 10 lány, aki felvonult a csapat előtt. Februártól lehetett nevezni a versenyre, a feltétel az volt, hogy mindenképpen lila szívű hölgyek jelentkezzenek, és ezt persze bizonyítani is kellett – írja az ujpestfc.hu. A verseny háromkörös volt, egy csapatmezes felvonulás, egy beszélgetés és egy party ruhás.

A beszélgetés folyamán sok minden kiderült a lányokról, voltak igazi keménymagos szurkolólányok, akik az összes lelátós dalt tudták.

Kabát Péter, a klub korábbi labdarúgója, jelenlegi sportkoordinátora lelkes házigazda volt, minden indulóval külön beszélgetett, és komolyan kifaggatta őket az Újpest történelméről.

A győztes, Erdei-Sallai Mónika végül egy szezonbérletet, egy saját névvel és számmal ellátott mezt, egy drogéria üzlethez köthető ajándékcsomagot, VIP-belépőt egy hazai meccsre, egy belépőt egy budapesti élményfürdőbe, és 10 alkalmas SPA-bérletet kapott.