A 26 éves, marosvásárhelyi születésű Kovács Lóránt egy éve, nagy reményekkel igazolt Szombathelyről Újpestre, de végül nem tudott alapemberré válni a liláknál. A középpályás azóta összesen csak nyolc NB I-es találkozón lépett pályára, legutóbb augusztus végén, ebben az idényben pedig mindössze 3 találkozón, 117 perc erejéig kapott lehetőséget Nebojsa Vignjevic vezetőedzőtől.

A futballista immáron hivatalosan is távozott Újpestről, a Sepsi OSK bejelentette leigazolását és azt, hogy két és fél éves szerződést kötöttek a játékossal. Akinek nem lesz ismeretlen a román klubfutball, hiszen 46 első- és másodosztályú, illetve román kupatalálkozó áll már a háta mögött még a kolozsvári Universitatea Cluj játékosaként.

A sepsiszentgyörgyi gárda 22 fordulót követően a 8. helyen áll a román bajnokságban, szereplését február elsején, a Hermannstadt otthonában folytatja majd.

FRISSÍTÉS: Az Újpest is bejelentette Kovács Lóránt távozását, de további két játékos eligazolásáról is hírt adott az ujpestfc.hu. Mészáros Karol is távozik Újpestiről – a támadó középpályás az idény során háromszor lépett csereként pályára az OTP Bank Liga idei kiírásában, a Magyar Kupában pedig egyszer szerepelt. Fadgyas Tamás, a lilák eddigi harmadik számú kapusa pedig Nyíregyházán folytatja pályafutását.

Már hivatalos: Elhagyja az Újpestet a klub egyik legrégebbi játékosa is

KözleményÚj középpályás érkezett a Sepsi OSK-hozMegérkezett a Sepsi OSK első téli igazolása, Kovács Lóránt…

Közzétette: Sepsi OSK – 2020. január 6., hétfő