Mint ismeretes, Kádár Tamás február közepén tért vissza Magyarországra, az akkor még kiesőhelyen álló Újpesthez igazolva, ahol komoly tervei voltak a magyar válogatott védőnek.

Bő egy hónappal később azonban kiderült, hogy Kádár és edzője, a szerb Milos Kruscic összetűzésbe keveredett egymással, ami odáig fajult, hogy a tréner közölte játékosával, hogy nem számol vele az első keretnél. Nyilván nem a védő “száműzetésével” függ össze, de Kádár pechje az is, hogy azóta az Újpest valósággal szárnyal az NB I-ben és már a nemzetközi kupaindulásért hajt a csapata.

Kádár így március második felétől kezdve csak az NB III-as csapatban léphetett pályára, a tartalékok között négy veretlen meccse volt a mai napig a bekknek, és ezeken a találkozón mindössze egy gólt kaptak a lilák.

A vasárnapi, Törökszentmiklós elleni bajnokin – 7-0-ra győzött az Újpest II a Keleti csoport 31. fordulójának mérkőzésén – aztán

újra lecsapott a balsors a 32 éves játékosra, akinek már a 22. percben, combizomsérülés miatt le kellett jönnie a pályáról, és egyelőre nem tudni, mikor állhat majd újra harmadosztályú csapata rendelkezésére.

NB II: Újabb edzőváltás, ismét kiesés elől menekülő csapat trénere távozik – hivatalos