Ferencváros – Haladás 3-1 (Trinks 3., Böde 7., 36., ill. Iszlai 52. – 11-esből)

Thomas Doll (Ferencváros): – Ez még nem volt csúcsforma, de 3-1-re nyertünk, és ez volt a legfontosabb ma. Adjanak még pár hetet, amíg minden játékos egy szintre kerül. Ezt éreztük is a meccs során, főként védekezésben. Nagy Ádámnak nagyon sok sikert kívánok, remélem, hogy nagy nemzetközi karriert fog befutni. Hogy hiányzott-e? Nem kell már róla beszélni, vannak további fiatal játékosaink, akik fontos szerepet kaphatnak. (M4 Sport)

Mészöly Géza (Haladás): – Az első 7 perc egy rémálom volt. Sajnos a hibáinkat azonnal kihasználta a Ferencváros, de az első félidőben nekünk is megvolt a lehetőségünk, hogy gólt szerezzünk. Sajnos mi nem tuduk olyan kegyetlenül kihasználni, mint a Fradi tette. Jó, hogy van tartása a csapatnak, de az nem boldogít, hogy a második félidőt megnyertük. Tudni kell, hogy egy mérkőzés mindig 90 percből áll. (M4 Sport)

Újpest – Bp. Honvéd 0-2 (Hidi 4., Eppel 44.)

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – Nagyon nehéz összecsapáson vagyunk túl, ahol a legnagyobb ellenfelünk a talaj volt. Sajnos egy könnyű gólt adtunk a kispestieknek az első percekben, ami alapvetően meghatározta a mérkőzés további képét. A fiúk mindent megtettek, hogy bevegyék a Honvéd kapuját, de a mai napon nem tudtuk kiaknázni a lehetőségeinket. Bízom benne, hogy legközelebb több szerencsénk lesz, és ez remélhetőleg majd gólokban is megmutatkozik. (ujpestfc.hu)

Mezőkövesd – Gyirmót 2-2 (Strestík 23., 88., ill. Lengyel 67., Vass P. 86.)

Pintér Attila (Mezőkövesd): – Jó mérkőzést játszottunk, az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, több helyzetünk volt. A második félidőben érthetetlenül visszaesett 15-20 percre a játékunk, a labdakihozatalok nem mentek, picit az összeszokottság hiánya okozhatta ezt, de a Gyirmót is eléggé fent maradt, bátrabban játszott, mint addig. Játékrendszert is váltottunk, de nem segített. Majd kiegyenlítettünk, sőt, 2-2-nél megnyerhettük volna a meccset is. Mindkét csapat tette a dolgát a mérkőzésen. Óriási hibákat követtünk el mindkét gólnál, az edzőmérkőzéseken is kijöttek ezek a hibák, most élesben is. Megyünk tovább, megpróbáljuk kijavítani ezeket. (M4 Sport)

Urbányi István (Gyirmót): – Az első félidő az első NB I-es félidőnk volt, azt elveszítettük, ahogy azt illik. A másodikban már voltak biztató periódusaink, már változatos volt a játékunk, voltak helyzeteik. Két nagy hibánk volt a meccsen, abból lett két gól, ezek kijavításán kell még dolgozni. Amit a srácoktól lehetett várni, azt hozták, több van még ebben a csapatban, de ehhez kell több magabiztosság, dinamika, ezt majd a következő hetekben igyekszünk kihozni a játékosokból. (M4 Sport)