Paksi FC – Újpest FC 1-1 (Bertus 25., ill. Diallo 3.)

Csertői Aurél (Paks):Rosszul kezdtünk, az elején gólt kaptunk, ez megfogta a csapatot. Kellett egy kis idő, hogy rendezzük a sorainkat. Ebben a meccsben ennyi volt. Mindkét oldalon volt két helyzet. Nem vagyok elégedett, ennél azért jobban kell futballozni. Extrém időjárási viszonyok közt játszott mindkét csapat, a végén látszódott a fáradtság. (paksifc.hu)

Nebojsa Vignjevic (Újpest):Nem vagyok boldog, közelebb voltunk a győzelemhez. Könnyű gólt adtunk a Paksnak. Az időjárás mindkét csapat számára megnehezítette a játékot. Több helyzetünk volt, ezeket jobban ki kellett volna használnunk. Korrekt végeredmény született. Sajnos keveset mozogtunk elől, az utolsó passzok rendre nem sikerültek.

Vignjevic a kritizáló szurkolókról: “Ezek az emberek csak azt várják, hogy hibázzunk” – interjú

Mezőkövesd – Budapest Honvéd 0-1 (Holender 51.)

Kuttor Attila (Mezőkövesd):Nem volt könnyű feltörni a Honvéd védekezését. Az egy-nullás hátrány után sem futballoztunk rosszul, de ahogy mondtam, hiányzott az átütőerő a csapatból a befejezéseknél, ezért nem tudtunk gólt szerezni.

Supka Attila (Bp. Honvéd):A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült, meg tudtuk valósítani azokat a dolgokat, amelyeket előzetesen terveztünk. A találkozó elején volt egy kis problémánk a védekezéssel, nem helyezkedtünk elég közel az emberekhez, utána viszont masszívak voltunk, és a masszív védekezésből jól indultunk meg előre, több gólszerzési lehetőségünk is adódott. Ha figyelmesebbek vagyunk, a mérkőzés végén is betalálhattunk volna, de a legfontosabb, hogy a negyedik meccsünket is meg tudtuk nyerni. Nagyon jó közösség alakult ki az öltözőben, és a pályán is mindent megtesznek egymásért a játékosok. A szezon előtt sokat beszéltünk arról, hogy elment két csatárunk, de bizonyítottuk, hogy a középpályáról is képesek vagyunk gólt lőni, a támadóink is eredményesek, nyolcból hat mérkőzést megnyertünk eddig, ami erősíti a hitet és az önbizalmat. (honvedfc.hu)

TABELLA: Így áll az NB I!