I. félidő:

Az Újpest gyorsan vezetést szerzett Pakson: a 3. percben Zsótér szögletét követően Diallo közelről a kapuba lőtt. Sokáig mezőnyjáték folyt a pályán, majd a 25. percben Bertus szélről elvégzett szabadrúgása a jobb sarokban kötött ki. A 29. percben Bartha 18 méteres lökete ment mellé. A 41. percben egy jobbról érkező beadás után Simon rosszul találta el a labdát, így Pajovic védeni tudott.

II. félidő:

A csereként beállt friss újpesti igazolás, a grúz Beridze lőtt a szünet után 18 méterről, Nagy kiöklözte a labdát, majd Zsótér és Novothny próbálkozását is megfogta. Az 56. percben Hahn fejelt közelről fölé. A 64. percben Szabó életerős lövését védte Pajovic. Az eredmény végül már nem változott, maradt az 1-1.

A két csapat két 1-1-es, egy 2-2-es és két 0-0-ás döntetlent után ismét, zsinórban hatodszor is ikszelt egymással az NB I-ben.

TABELLA: Így áll az NB I!

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Paksi FC – Újpest FC 1-1 (Bertus 25., ill. Diallo 3.)

Paks: Nagy G. – Kulcsár D., Lenzsér, Fejes, Szabó J. – Hajdú (Kővári, 61.), Kecskés, Bertus – Hahn (Nagy R., 77.), Simon A. (Horváth P., 69.), Bartha

Újpest: Pajovic – Pauljevic, Bojovic, Litauszki, Balázs B. – Sankovic, A. Diallo – Obinna, Zsótér (Onovo, 82.), Nagy D. (Beridze, a szünetben) – Novothny (Tischler, 69.)

Az újpesti vezető gól a Paks otthonában

3. perc, 1. lövés, 2 kötény = újpesti öröm, paksi bánat. Élő közvetítés: http://bit.ly/2KJ9k6F.

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 12., vasárnap