I. félidő:

Alacsony színvonalú játékot hozott az első játékrész, emellett mindkét csapat igen óvatosan tette a dolgát. A Kisvárda a védekezésre és a kontrákra rendezkedett be (ahogy azt a meccs előtt az Atléticóval és a Reallal is példálózó Révész Attila is “ígérte”), a Puskás Akadémia pedig ugyan dominált a mezőnyben, a kapura a hazai csapat is kevés veszélyt jelentett.

Az első komolyabb lehetőségre a 32. percig kellett várni, ekkor Nagy Zsolt szépen szerelt és jól is lőtt 17 méterről, de kísérlete ha kevéssel is, de elkerülte a bal alsót. A 39. percben Odincovnak kellett nagyot mentenie a kapujánál, amikor Cirkovics kis híján a saját hálójába talált.

A másik oldalon Bumba hagyta ki a legnagyobb helyzetet, Makowski beadása után durrantott 10 méterről a léc fölé. Az első félidő így 0-0-s döntetlennel zárult.

II. félidő:

Az 57. perc hozta az első lehetőséget a fordulás után: a kezdőbe bekerült Slagveer jobb oldali beadását Skribek tette kapura az ötösről, de Karabeljov belelépett a lövésbe.

A folytatásban megint a fizikai csata és a kevésbé jó megoldások kerültek főszerepbe mindkét részről, a Kisvárda igyekezte megfojtani a felcsútiak játékát, amit végül sikerrel is abszolváltak a vendégek. Sőt, a 90. percben a csereként beállt Navrátil kis híján a győztes gólt is megszerezte a várdaiaknak, de Tóth nagyot védett.

Így maradt a 0-0, a döntetlennek pedig leginkább a,listavezető Ferencváros örülhetett, amely így 11 ponttal vezet a Puskás Akadémia előtt, öt fordulóval a vége előtt. De az FTC-vel egy hét múlva összecsapó Újpest sem bánkódhat, hiszen így “csak” hét pontra áll a dobogótól (akárcsak a Fehérvár és a ZTE).

OTP Bank Liga, 28. forduló:

Puskás Akadémia – Kisvárda 0-0

PAFC: Tóth B. – Nunes, Spandler, Stronati, Nagy Zs. – Szolnoki, Favorov (van Nieff, 75.) – Slagveer (Urblík, 83.), Corbu, Baluta – Zahedi (Komáromi, 75.)

Kisvárda: Odyntsov – Hej, Cirkovic, Prenga, Peteleu – Karabeljov, Makowski, Ötvös (Melnyik, 88.) – Asani (Camaj, 71.), Mesanovic, Bumba (Navrátil, 88.)

Korábban:

Mezőkövesd – MOL Fehérvár 1-2